Kaj su jeli naši stari - dođite u Vrbovec i isprobajte!

2014
28 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Kaj su jeli naši stari – dođite u Vrbovec i isprobajte!

Ovaj vikend, od 29. do 31. rujna, posjetite Vrbovec i uživajte u okusima i mirisima turističko-kulinarske manifestacije 'Kaj su jeli naši stari'.

Vrbovec krajem kolovoza, točnije od 29. do 31. rujna, postaje središte tradicionalne gastronomske ponude koja privlači i okuplja ljude iz cijele Hrvatske. Turističko – kulinarska manifestacija ‘Kaj su jeli naši stari‘ u fokusu ima upravo ono što njen naziv sugerira – tri dana okusa i mirisa starinskih, tradicionalnih jela spravljenih s puno ljubavi.

Kako svaka kuća ima svoj recept za hladetinu, krvavice ili neko drugo jelo, Vrbovčani će rado odmjeriti snage u natjecanju u spravljanju tradiocionalnih jela. Ipak je važno znati čiji je recept najbolji.

PIK Vrbovec, generalni sponzor ove manifestacije od njenog početka, organizira gastro show u subotu u 10 sati na Trgu Petra Zrinskog gdje će majstori kuhari Branko Ognjenović i Almo Čatlak kuhati okruglice od mljevenog mesa.

kaj-su-jeli-nasi-stari-mortadela-02

Na istoj lokaciji u 17 sati moći će se degustirati PIK-ova mortadela od 200 kilograma kao dio humanitarne akcije ‘Vaša i PIK-ova kuna za pomoć djeci udruge LERI iz Vrbovca’.

U nedjelju vas očekuje nastavak humanitarne akcije, a od podneva možete uživati u PIK-ovom gastro showu uz najbolje roštilj majstore i degustaciju PIK-ovih specijaliteta.

Osim tradicionalnih jela, ova manifestacija nudi bogati kulturni i zabavni program, etno izložbe, radionice za djecu i odrasle što je razlog više za vikend u Vrbovcu. Detaljan raspored događaja potražite na stranicama Turističke zajednice grada Vrbovca.

Vezani članci