×
×
Malo drugačiji spoj: Tri recepta za sočne američke burgere
Tematski recepti

Malo drugačiji spoj: Tri recepta za sočne američke burgere

Volim roštilj Američki burgeri od čiste junetine idealna su baza za pripremu originalnih zalogaja s grilla. Savršen su par svim vrstama umaka, povrća i sira.

Što je roštilj bez burgera? Neka se ove sezone u tvom pecivu nađu Volim roštilj Američki burgeri od 100% junećeg mesa! Dovoljno ih je “baciti” na roštilj, sljubiti s omiljenim dodacima i poslužiti tople uz osvježavajuće piće.

Ako ti se jedu malo drugačiji burgeri, a nemaš inspiracije, u nastavku donosimo tri nesvakidašnje kombinacije za prste polizati. Upoznaj Aiolanda, Lucky luka i Toma Slawyera!

Aiolanda burger naziv je dobio po poznatom Aioli umaku. Aioli umak ovom burgeru daje posebnu aromu, a sama priprema umaka neće vam oduzeti puno vremena. Uz dodatak sira, šampinjona, rajčice i rikule nećete izdržati, a da ga odmah ne isprobate.

Ako obožavate ajvar onda je ovo burger koji bi trebali isprobati. Ajvar u kombinaciji sa škripavcem, salatom, jajem na oko i lukom odlično se slaže s Američkim burgerom.

Kada Američkom burgeru dodate guacamole umak, salatu i klice brokule dobit ćete zdraviju verziju burgera posebice ako izaberete i zdraviju inačicu peciva.