Jeste li ikada roštiljali na traktoru u vožnji, čamcu koji plovi brzom rijekom ili marendali roštilj specijalitete u brodogradilištu?
Upravo su te tri neobične lokacije pobijedile u natječaju “PIKaso roštilja umjesto tebe” i zaslužile prave fešte te posjet umjetnika roštilja – popularnog Pavla PIKasa.
Roštilj u brodogradilištu, čamcu i na – traktoru!
Prvi je posjet organiziran u sklopu brodogradilišta, a kad se spoje marenda i roštilj rezultat su siti i zadovoljni radnici kojima je PIKaso pripremio prava remek jela.
Najluđe roštiljanje nastavilo se u čamcu koji je plovio dravskim meandrima, a veseli Slavonci u kanuima su dolazili po svoje ćevape.
Pikasova turneja završila se ni više ni manje nego na traktoru s prikolicom, gdje se uz roštilj slavio međimurski sedamdeseti rođendan.
Volim roštilj – pogotovo ljeti
Sve ekipe guštale su u vrhunskim grill specijalitetima iz Volim roštilj asortimana – ćevapima, kobasama, pljeskavicama i mariniranim rebrima.
Ljeto je idealno doba za roštiljanje pa ne čudi stoga ni podatak da se samo za vrijeme ljetnih mjeseci, pojede preko 34 milijuna PIK ćevapa i preko 11 milijuna PIK kobasica.