×
×
Sudjeluj u PIK izazovu i osvoji super nagrade!
Novosti

Sudjeluj u PIK izazovu i osvoji super nagrade!

Prijavi se na I sit… i fit izazov, vježbaj s Edom, kuhaj s Karmen i osvoji tablet ili pametni sat. Sve detalje saznaj u članku!

Razmišljaš o vježbanju i zdravijoj prehrani, ali ne znaš otkud krenuti? Naš I sit… i fit tim je tu za tebe! (Pokušaj ovo izgovoriti brzo triput zaredom.)

Prijavi se na PIK izazov do 31.3. na OVOM LINKU – trebaš samo upisati svoje ime i e-mail adresu. Jednom tjedno ćeš putem maila dobiti zadatak, i tako 5 tjedana.

Edo Mehmedović, poznat kao trener iz Života na vagi, poslat će ti vježbe koje možeš odraditi kod kuće, bez puno opreme i pripreme.

Nutricionistica Karmen Matković Melki će ti dati nekoliko savjeta o prehrani i recepte za pripremu ukusnih obroka s PIK Kuhanom i Šunkom u ovitku sa samo 2% masnoće.

i-sit-i-fit-izazov-02

Kako do nagrada?

Odvaži se podijeliti svoje vježbe i jela sa svijetom! Napravi fotku i/ili video kako vježbaš neku od Edinih vježbi ili pripremaš jedno od Karmeninih jela. Objavi fotografiju i/ili video na svom Instagramu uz #isitifit i @pikvrbovec

Svaki tjedan žiri bira 2 dobitnika PIK poklon paketa, a sve prijave na kraju ulaze u “bubanj” za glavne nagrade – Samsung pametni sat i tablet.