×
×
Advent uz PIK snackove: Porky Chips i Beef Jerky
Novosti

Advent uz PIK snackove: Porky Chips i Beef Jerky

Kobasice, snackovi od kobasice crne svinje, Rustice, suhe šunke ili popularni Beef Jerky. Svim tim možete obradovati sva svoja osjetila dok uživate u šetnji na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu.

Proslavljene zvijezde u Šmek Hausu

Kao i prethodnih godina, i ove se godine PIK-ove mesne poslastice mogu pronaći na brojnim kućicama koje su smještene u užem i širem centru grada.

Svi oni kojima su prva asocijacija na Advent u Zagrebu, kobasice (a kome nisu), trebaju posjetiti Šmek Haus. Kućica se nalazi na početku Gajeve ulice (kod hotela Dubrovnik) i ona krije stare i proslavljene zvijezde Adventa u Zagrebu.

Kranjska kobasica, debrecinka, domaća dimljena ili ljuta kobasica. S obzirom na tako jaku konkurenciju, najbolje bi bilo svaki dan doći po jednu. Pa tako u krug. Poslužene u mekanom pecivu s prilogom po želji sve PIK-ove kobasice zaista su klasična gastro razglednica Adventa u Zagrebu.

advent-porky-chips-beef-jerky-03

Za potpuni ugođaj (ali i pravu razglednicu), ne propustite se fotkati među velikim PIK lampionima. Prošetajte zatim do Trga bana Josipa Jelačića gdje ćete pronaći veliku PIK ljuljačku. Jer, fotki s Adventa nikad dosta.

Rudolph ili X-Mass Tasty najslasniji su ovogodišnji paketići

Za one koji vole snackove više od kobasica, PIK je ove godine spremio nešto novo. Na Gornjem gradu je kućica Santa Snack u kojoj se kriju snackovi poput Beef Jerkyja ili Porky Chipsa.

Servirani su u tuljcima zajedno s grissinima i kockicama sira koji se savršeno slažu s komadićima PIK-ovih snackova. Za sve klasičare tu su i snackovi s Rustikom, suhom šunkom ili kobasicom od slavonske crne svinje.

advent-porky-chips-beef-jerky-02

U kućici Santa Snack moguće je dobiti i tzv. specijalne pakete. Rudolph, X-Mass Tasty, Party Pack samo su neki od njih, a svaki se sastoji od određenog snacka i piva koje se savršeno dobro uklapa u ove sla(s)ne grickalice.

Kada se najedete, najsretniji ste, zar ne? Onda tako sretni svakako skoknite i do ugla Strossmayerovog šetališta gdje možete uPIKnuti predivnu fotografiju s pogledom na Zagrebačku katedralu.