PIK Slow Cooked Pulled Beef (trgana junetina) gotova samo za pola sata. Bogatog je okusa i nježne teksture, a odlično ide uz razne sendviče, tacose, wrapove, ali i uz mnoge druge priloge.
Ovog puta napravili smo tacose s povrćem i ljutim umakom koje nikoga neće ostaviti ravnodušnima.
SASTOJCI
Za umak:
Priprema:
- Trganu junetinu već pripremljenu metodom sporog kuhanja izvadite iz vrećice i prebacite u aluminijsku posudu. Pecite u pećnici 30 minuta na 200°C (ili na 180 °C s uključenim ventilatorom)
- Kupus i mrkvu narežite na trakice, luk i celer sitno nasjeckajte, a ljute papričice narežite na kolutiće.
- Kad je meso pečeno, natrgajte ga pomoću vilica. Tortilje zapecite na suhoj tavi. Pomiješajte kiselo vrhnje i srirachu.
- Tortilje napunite povrćem i mesom, dodajte umak pa pospite sve kolutićima ljute papričice i nasjeckanim listićima korijandera. Pokapajte svježim sokom limete.