×
×
Sporo kuhana svinjska rebra s Cole Slaw salatom
Recepti

Sporo kuhana svinjska rebra s Cole Slaw salatom

Meso hrvatskih farmi koje je već termički obrađeno, odnosno sporo kuhano, kako bi na vašem stolu završilo u najsočnijem obliku.

Svinjska rebra (Spare Ribs) od mesa s hrvatskih farmi idealna su za pripremu na roštilju ili u pećnici. Meso iz Slow Cooked Selection linije iz PIK Vrbovca već je prošlo slow cooking proces, a rezultat je sočno meso koje trebate samo kratko zapeći.

Uz brzu pripremu već dobro poznate Cole Slaw salate, za pola ćete sata uživati u sočnom, mekanom mesu, odnosno, neodoljivom brzom ručku pripremljenom bez stresa.

pješčani sati
VRIJEME PRIPREME
30 minuta
uteg
BROJ OSOBA
2
proizvod
GLAVNI SASTOJAK
PIK Spare Ribs

Priprema:

  1. Svinjska rebra već pripremljena metodom sporog kuhanja izvadite iz vrećice i prebacite u aluminijsku posudu. Meso pecite u pećnici 30 minuta na 200 °C (ili na 180 °C s uključenim ventilatorom). Nakon 25 minuta pečenja meso prelijte BBQ umakom pa vratite u pećnicu na još 5 minuta.
  2. Pripremite naribani kupus i mrkvu, narežite luk. U zdjelici pomiješajte majonezu, jabučni ocat, šećer i senf pa posolite i popaprite.
  3. Ako imate vremena, Cole Slaw salatu možete pripremiti i nekoliko sati unaprijed i ostaviti da se dobro ohladi u hladnjaku.
  4. Pečena rebarca i salatu poslužite uz lepinjice koje možete aromatizirati sušenim začinima i kratko zapeći na tavi (ili roštilju, ako i meso pripremate na roštilju).