Svinjska rebra (Spare Ribs) od mesa s hrvatskih farmi idealna su za pripremu na roštilju ili u pećnici. Meso iz Slow Cooked Selection linije iz PIK Vrbovca već je prošlo slow cooking proces, a rezultat je sočno meso koje trebate samo kratko zapeći.
Uz brzu pripremu već dobro poznate Cole Slaw salate, za pola ćete sata uživati u sočnom, mekanom mesu, odnosno, neodoljivom brzom ručku pripremljenom bez stresa.
SASTOJCI
Priprema:
- Svinjska rebra već pripremljena metodom sporog kuhanja izvadite iz vrećice i prebacite u aluminijsku posudu. Meso pecite u pećnici 30 minuta na 200 °C (ili na 180 °C s uključenim ventilatorom). Nakon 25 minuta pečenja meso prelijte BBQ umakom pa vratite u pećnicu na još 5 minuta.
- Pripremite naribani kupus i mrkvu, narežite luk. U zdjelici pomiješajte majonezu, jabučni ocat, šećer i senf pa posolite i popaprite.
- Ako imate vremena, Cole Slaw salatu možete pripremiti i nekoliko sati unaprijed i ostaviti da se dobro ohladi u hladnjaku.
- Pečena rebarca i salatu poslužite uz lepinjice koje možete aromatizirati sušenim začinima i kratko zapeći na tavi (ili roštilju, ako i meso pripremate na roštilju).