×
×
Domaća pečenka: Od plate do svečanog pečenja
Tematski recepti

Domaća pečenka: Od plate do svečanog pečenja

Domaća pečenka objedinjuje zapečenu koricu i najfinije meso svinjske lopatice i na vaš stol donosi pravi domaći okus pečenja.

Imamo najbolji poklon za vas ove godine! Jedino, nemojte ga tražiti ispod jelke, pronaći ćete ga na sredini stola. PIK Domaća pečenka pripremljena je od najfinijeg mesa svinjske lopatice. Svojom će zapečenom koricom i domaćim okusom pečenja dodatno podići blagdansko raspoloženje.

Svestrana Domaća pečenka priprema se na više na načina. Na vama je da odaberete u kojoj prigodi i kako ćete je poslužiti.

Za svečani blagdanski ručak preporučujemo Domaću pečenku dodatno zapeći u pećnici oko 40 minuta, s hrskavim krumpirima posutim krušnim mrvicama i parmezanom te crvenom paprikom.

Pogledajte video, a ostale detalje u receptu.

Blagdani su vrijeme druženja s obitelji i prijateljima pa kad vam se “ukažu” gosti, narezanu Domaću pečenku možete zagrijati u mikrovalnoj pećnici i poslužiti toplu.

Kupljenu Domaću pečenku narezanu na šnite možete odmah pridružiti ostalim delicijama na hladnoj plati. Šnite Domaće pečenke odlične su i za ukusan sendvič.

Ideje za posluživanje pronađite u videu u nastavku.