×
×
PIK Slow Cooked Selection: Isprobajte recepte slavnog hrvatskog chefa!
Novosti

PIK Slow Cooked Selection: Isprobajte recepte slavnog hrvatskog chefa!

Nova PIK-ova linija Slow cooked selection proizvoda odmah je privukla pažnju i nepca gastro entuzijasta.

U Fidel Gastru je 18. travnja predstavljena Slow Cooked Selection linija proizvoda, a velikoj svečanosti pridružio nam se i slavni hrvatski chef Stjepan Vukadin

Slow cooked selection proizvode čine Pulled pork (trgana svinjetina) i Spare ribs (svinjska rebarca) kao predstavnici internacionalnih trendova te Pork knuckle (buncek) kao tradicionalna delicija. Nakon brojnih pozitivnih reakcija, PIK Vrbovec opet je dokazao zašto drži titulu pionira u uvođenju elementa funkcionalnosti u segment mesnih prerađevina i plasiranju svježeg mesa u pakiranom obliku.

Povodom lansiranja ovih inovativnih proizvoda, chef Stjepan Vukadin osmislio je i pripremio tri recepta uz koje će svatko postati vrhunski kuhar u udobnosti svog doma.

Pečeni buncek sa štapićima od krumpira i umakom od senfa

Trgana svinjetina s kremom od krumpira, chipsom i prahom od poriluka

Svinjska rebarca s osvježavajućom bulgur salatom

Željeli smo razviti proizvode inspirirane sous-vide tehnikom kulinarske pripreme mesa te našim potrošačima pružiti još veću mogućnost izbora mesnih proizvoda. Uzimajući u obzir vrijeme potrebno za pripremu mesnih obroka, kreirali smo liniju koja potrošačima omogućava pripremu vrhunskog obroka ne samo za svoju obitelj, već i za nenajavljene goste bez prethodnog planiranja.” objasnila je Ines Bertinovec, direktorica Razvoja i tehnoloških inovacija PIK Vrbovca.

Direktorica marketinga PIK Vrbovca, Kristina Hustić navodi: “Promjene životnih, ali i prehrambenih navika naših potrošača ostavile su prostora na tržištu za inovativne proizvode poput Slow cooked selection linije. Kako bismo potrošačima skratili vrijeme potrebno za pripremu jela, u PIK Vrbovcu smo proizvode iz ove linije kuhali satima. Na našim potrošačima je slijediti jednostavne upute s pakiranja proizvoda i ukusno jelo će jako brzo biti na stolu. Ujedno, uz svaki proizvod dobiva se aluminijska posuda kako bi se spriječio nered prilikom pečenja te BBQ umak koji se odlično sljubljuje s internacionalnim artiklima.”