PIK Slow cooked Pulled Beef (trgana junetina) napravljeno je od junećeg buta, te spada pod klasična američka jela s roštilja. Ova linija proizvoda može se pripremiti u pećnici ili na roštilju te je gotova za samo pola sata.
Iako se može kombinirati s raznim prilozima, ovaj put pripremili smo ukusne sendviče s povrćem koji će brzo nestati s tanjura.
SASTOJCI
Priprema:
- Trganu junetinu već pripremljenu metodom sporog kuhanja izvadite iz vrećice i prebacite u aluminijsku posudu. Pecite u pećnici 30 minuta na 200°C (ili na 180 °C s uključenim ventilatorom)
- Luk narežite na polumjesece, a paprike na trakice. U tavi zagrijte malo ulja, dodajte povrće, začinite ga solju, paprom, češnjakom u prahu i čilijem te pecite dok ne omekša. Povremeno promiješajte.
- Peciva prerežite pa ih zapecite na tavi u kojoj ste rastopili maslac.
- Kad je meso gotovo, natrgajte ga uz pomoć vilica pa pomiješajte u tavi s povrćem. Potom na vrh posložite kriške sira, poklopite i pustite da se sir rastopi. Sve dobro promiješajte.
- Peciva premažite majonezom pa dodajte nadjev od mesa, povrća i sira.