×
×
Pulled Beef sendvič s paprikom, lukom i sirom
Recepti

Pulled Beef sendvič s paprikom, lukom i sirom

Ukusni i sočni sendviči s trganom junetinom, povrćem i sirom oduševit će vas okusom i jednostavnošću pripreme.

PIK Slow cooked Pulled Beef (trgana junetina) napravljeno je od junećeg buta, te spada pod klasična američka jela s roštilja. Ova linija proizvoda može se pripremiti u pećnici ili na roštilju te je gotova za samo pola sata.

Iako se može kombinirati s raznim prilozima, ovaj put pripremili smo ukusne sendviče s povrćem koji će brzo nestati s tanjura.

pješčani sati
VRIJEME PRIPREME
30 minuta
uteg
BROJ OSOBA
3
proizvod
GLAVNI SASTOJAK
PIK Pulled Beef

Priprema:

  1. Trganu junetinu već pripremljenu metodom sporog kuhanja izvadite iz vrećice i prebacite u aluminijsku posudu. Pecite u pećnici 30 minuta na 200°C (ili na 180 °C s uključenim ventilatorom)
  2. Luk narežite na polumjesece, a paprike na trakice. U tavi zagrijte malo ulja, dodajte povrće, začinite ga solju, paprom, češnjakom u prahu i čilijem te pecite dok ne omekša. Povremeno promiješajte. 
  3. Peciva prerežite pa ih zapecite na tavi u kojoj ste rastopili maslac.
  4. Kad je meso gotovo, natrgajte ga uz pomoć vilica pa pomiješajte u tavi s povrćem. Potom na vrh posložite kriške sira, poklopite i pustite da se sir rastopi. Sve dobro promiješajte.
  5. Peciva premažite majonezom pa dodajte nadjev od mesa, povrća i sira.