Može na platu, u sendvič ili kanape, ali kod nas je PIK Natur Trajna kobasica završila u zdjeli. I to kao salata idealna za predjelo jer sadrži sve klasične sastojke koje biste u prvom slijedu poslužili društvu.
Trajna kobasica u sastavu nema dodane nitrite i fosfate, a ova salata je dobra ideja za one koji izbjegavaju ugljikohidrate.
SASTOJCI
Priprema:
- Mini kukuruze i mladi luk narežite na kolutiće, a rajčice prepolovite. Masline također možete prepoloviti ili ostaviti u komadu.
- U veću zdjelu dodajte kukuruze, rajčice, masline, mladi luk i ukiseljene papričice. Začinite maslinovim uljem i vinskim octom te dodajte sol i papar. Potom nježno promiješajte i dodajte kuglice mini mozzarelle.
- Listiće trajne salame presavijte na četvrtine i rasporedite po zamiješanoj salati. Salatu pospremite u hladnjak ako je nećete odmah poslužiti.
- Prije serviranja sve pospite listićima bosiljka.