×
×
Sendvič s parizerom, kajganom i svježim povrćem
Mali zalogaji

Sendvič s parizerom, kajganom i svježim povrćem

Za dane kada baš nemate vremena, ovaj sendvič je najbrže i najukusnije rješenje.

Blagi, ali bogati okus PIK Natur Parizera zadovoljit će sve generacije, pogotovo ako ga spojite u sendviču s kajganom. Za sve one koji vole brz i ukusan zalogaj, ovaj jednostavan sendvič je idealan.

Ako volite znati što jedete, odaberite PIK Natur Parizer bez dodanih nitrita i fosfata, a dalje ćete lako. Napravite kajganu, narežite svježe povrće, složite red po red i vaš omiljeni sendvič bit će spreman.

pješčani sati
VRIJEME PRIPREME
15 minuta
uteg
BROJ OSOBA
4
proizvod
GLAVNI SASTOJAK
PIK Natur parizer

Priprema:

  1. Peciva razrežite pa ih tanko premažite maslacem.
  2. Krastavac i rajčicu narežite na kolutove. Zelenu salatu očistite i natrgajte na komade malo veće od promjera peciva.
  3. U zdjeli razmutite jaja i posolite ih. Prema želji, možete dodati malo mlijeka. Na tavi zagrijte maslac, kad se rastopi, izlijte jaja. Pecite ih na laganoj vatri i miješajte silikonskom špatulom. Malo prije nego su gotova, skinite ih s vatre (jaja će se ispeći do kraja u tavi).
  4. Gotova jaja poparite ili pospite ljutim papričicama, prema želji. Podijelite ih na četiri dijela.