Blagi, ali bogati okus PIK Natur Parizera zadovoljit će sve generacije, pogotovo ako ga spojite u sendviču s kajganom. Za sve one koji vole brz i ukusan zalogaj, ovaj jednostavan sendvič je idealan.
Ako volite znati što jedete, odaberite PIK Natur Parizer bez dodanih nitrita i fosfata, a dalje ćete lako. Napravite kajganu, narežite svježe povrće, složite red po red i vaš omiljeni sendvič bit će spreman.
SASTOJCI
Priprema:
- Peciva razrežite pa ih tanko premažite maslacem.
- Krastavac i rajčicu narežite na kolutove. Zelenu salatu očistite i natrgajte na komade malo veće od promjera peciva.
- U zdjeli razmutite jaja i posolite ih. Prema želji, možete dodati malo mlijeka. Na tavi zagrijte maslac, kad se rastopi, izlijte jaja. Pecite ih na laganoj vatri i miješajte silikonskom špatulom. Malo prije nego su gotova, skinite ih s vatre (jaja će se ispeći do kraja u tavi).
- Gotova jaja poparite ili pospite ljutim papričicama, prema želji. Podijelite ih na četiri dijela.