×
×
Zapečeni tost sa šunkom, jajetom i sirom
Mali zalogaji

Zapečeni tost sa šunkom, jajetom i sirom

Tako jednostavna priprema i sastojci, a tako ukusno – zapečeni tost sa šunkom i sirom uz jaje na oko!

PIK Natur Šunka namijenjena je svima koji paze na sastav proizvoda, no i dalje očekuju vrhunski okus i kvalitetu.

Tako je i s ovim jednostavnim receptom, integralni tost sa šunkom, jajetom i malo sira – ukusno i hrskavo. Začinite priču tek s malo čilija i nasjeckanog vlasca ili pak odaberite začine po vlastitoj želji.

pješčani sati
VRIJEME PRIPREME
20 minuta
uteg
BROJ OSOBA
4
proizvod
GLAVNI SASTOJAK
PIK Natur šunka

Priprema:

  1. Pripremite kriške tosta i uzmite čašu ili neki sličan predmet. Lagano pritisnite sredinu tosta kako bi nastalo udubljenje. Kruh potom namažite maslacem s obje strane i složite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje.
  2. U udubljenje svakog tosta potom stavite po jednu krišku šunke pa na nju razbijte jaje.
  3. Sir naribajte pa njime pospite rubove kruha. Sve posolite i popaprite te prema želji pospite i jaje i mrvljenim čilijem.
  4. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko 15 minuta, a možete i kraće, ovisno volite li jače ili slabije pečeno jaje.
  5. Poslužite posuto nasjeckanim svježim vlascem.