Čim je izašao Slow Cooked Pulled Beef znao sam u kojem jelu ga želim isprobati. Umjesto nekog klasičnog američkog recepta koji bi većini prvo pao na pamet ja sam trganu junetinu odlučio isprobati u mekanim parenim pecivima, a jedini dodatak koji sam junetini odlučio priljubit je malo svježeg povrća.
Slow Cooked Pulled Beef (trganu junetinu) možete pripremiti za ravno 30 minuta, a kako ne bi duže od toga čekali svoj ručak predlažem da Gua Bao parena peciva pripremite ranije i samo ih podgrijete za potrebe ovog recepta. Naša Andrea ima odličan i provjeren recept za Gua Bao peciva koji vam toplo preporučujem da ga isprobate.
A sada idemo krenuti s brzom pripremom ovog ukusnog i sočnog ručka.
SASTOJCI
Prilozi
Priprema:
- Trganu junetinu već pripremljenu metodom sporog kuhanja izvadite iz vrećice i prebacite u aluminijsku posudu. Pecite u pećnici 30 minuta na 200 °C (ili na 180 °C s uključenim ventilatorom). Nakon 30 minuta pečenja izvadite meso i natrgajte ga uz pomoć vilica.
- Crveni kupus narežite i začinite po ukusu. Narežite i chili papriku, krastavac, mladi i ljubičasti luk.
- Već prije pripremljena Gua Bao peciva zagrijte 10 minuta na pari, napunite povrćem po želji i obilno ih napunite trganom junetinom. Punjena parena peciva poslužite još topla. Dobar tek!