Svinjska rebarca (Spare Ribs) iz linije Slow Cooked Selection (napravljena od mesa s hrvatskih farmi) mariniraju se u vlastitom soku i sporo kuhaju pet sati na temperaturi od 83 °C. Možete li samo zamisliti koliko je meso mekano?
Da, samo se odvaja od kosti, vaš posao je samo da ga pečete 30 minuta u pećnici ili 15 minuta na roštilju. Uz njega vam nije potrebno ništa više osim klasika poput hrskavog i aromatiziranog pečenog krumpira.
SASTOJCI
ZA POSLUŽIVANJE:
Priprema:
- Pećnicu zagrijte na 200 °C.
- Krumpire ogulite i narežite na kriške. Nauljite lim za pečenje pa dodajte krumpire i dobro ih promiješajte. Posolite ih i popaprite pa pospite mješavinom češnjaka u prahu, sušenog timijana i slatke crvene paprike te sve dobro umiješajte.
- Krumpire stavite u pećnicu i pecite oko 35 minuta (na otprilike pola vremena ih promiješajte).
- Svinjska rebra već pripremljena metodom sporog kuhanja stavite peći 10-ak minuta nakon krumpira. Izvadite iz vrećice i prebacite u aluminijsku posudu pa pecite u pećnici 30 minuta. Nakon 25 minuta pečenja meso prelijte BBQ umakom pa vratite u pećnicu na još 5 minuta.
- Rebra narežite te ih poslužite uz krumpir i dodatke po želji, poput kečapa i majoneze.