×
×
Carsko meso sa slanutkom i kobasicom na španjolski način
Recepti

Carsko meso sa slanutkom i kobasicom na španjolski način

Carsko meso uz polagano kuhanje na niskim temperaturama zasjat će svojim punim sjajem, a posebno ako mu pridružite kranjsku kobasicu i slanutak.

Ovako pripremljeno carsko meso inspirirano je okusima španjolske gdje ga često pripremaju baš u ovoj kombinaciji. Jednostavno je za pripremu, a iako samo kuhanje traje oko dva sata, zapravo nećete imati puno posla.

Sve što trebate napraviti je da sve sastojke kratko propirjate, a zatim ih poklopljene ubacite u pećnicu i pustite da ona odrade svoju čaroliju. Rezultat je zbilja nesvakidašnje ukusno i mekano meso u sočnom, aromatičnom i tek lagano pikantnom umaku. Ovo jelo zaokruženo je i zasitno te ga možete poslužiti samo uz komad dobrog kruha, ali nećete pogriješiti ni s pire krumpirom ili kremastom palentom.

pješčani sati
VRIJEME PRIPREME
2 sata
uteg
BROJ OSOBA
4
proizvod
GLAVNI SASTOJAK
Carsko meso

Priprema: