×
×
Lazanje s kobasicama, gljivama i špinatom
Recepti

Lazanje s kobasicama, gljivama i špinatom

Lazanje su uvijek dobra opcija za ručak, a kada ih probate u kombinaciji s kobasicom, gljivama i špinatom zaboravit ćete na originalnu recepturu.

Ako su vam dosadile klasične lazanje s mljevenim mesom, evo ideje za lazanje na malo drugačiji način. Sve što vam treba za ovaj recept je  oko pola kilograma kobasica za pečenje ili grill koje ćete istisnuti iz crijeva i dobro popeći na tavi pa zaliti s malo finog suhog vina, vrećica svježeg špinata i sir. I naravno, svježe pripremljeni bešamel umak. Ove lazanje možete dodatno obogatiti i kockicama slanine, kao i gljivama. S čim god ih radili, nemojte ih rezati čim ih izvadite iz pećnice, već ih pustite da se ohlade barem 15-20 minuta kako biste ih mogli lijepo na rezati.

pješčani sati
VRIJEME PRIPREME
1 sat
uteg
BROJ OSOBA
4
proizvod
GLAVNI SASTOJAK
Gurmanska kobasica

    Za bešamel:

Priprema: