×
×
Rez! Akcija! Upoznajte 7 nedostupnih rezova u novom video serijalu
Mesne lekcije

Rez! Akcija! Upoznajte 7 nedostupnih rezova u novom video serijalu

Beef hammer, Hanger steak, Prime rib – ako mislite da nabrajamo Transformere ili Marvelove superheroje, onda je video serijal Rez! Akcija! stvoren za vas.

Rez! Akcija! novi je video serijal u kojem vas chef Marko Lučić iz PIK Vrbovca uči sve o sedam ekskluzivnih mesnih rezova te kako ih najbolje pripremiti, a to su:

Svaki video posvećen je jednom od nabrojanih rezova, a kao što sam naziv serijala sugerira, potaknut ćemo vas na akciju!

Vrijedno znanje kojim ćete impresionirati (nepce)

Ideja serijala Rez! Akcija! je jednostavna – ponuditi vam edukaciju i inspiraciju za rezove mesa koji nisu toliko uobičajeni i lako dostupni u komercijalnoj prodaji.

No, uz malo sreće možete osvojiti neki od ovih ekskluzivnih komada mesa i pripremiti ga sami uz vodstvo chefa Marka Lučića. Osim toga, iza svakog reza leži i zanimljiva priča, što o nazivu, što o načinu kako se dobiva. U svakom videu ćete također dobiti i ideju, odnosno detaljan recept kako najbolje pripremiti određeni komad mesa.

Ako ste ljubitelj mesa i odrezaka, onda će vas ovaj video serijal itekako zanimati. Inspirirajte se i pripremite nešto što dosad još možda niste, a usput impresionirajte ne samo svu obitelj i prijatelje za stolom, nego prije svega i svoje nepce!

Kako do bogatih nagrada

Pratite Volim meso na Facebooku i Instagramu jer ćemo uz objavu novih nastavaka imati i kreativne natječaje.

U svakom od sedam natječaja možete osvojiti premium Rez! Akcija! poklon-paket (s fotografije) koji sadrži:

  • ekskluzivni skupocjeni japanski nož, oštrice od kovanog čelika i drške od smeđeg slojevitog drva
  • personaliziranu pregaču modernog dizajna s kožnim i metalnim elementima (pregača se personalizira imenom i prezimenom dobitnice ili dobitnika natječaja)
  • brendiranu dasku Rez! Akcija! za rezanje ili posluživanje
  • pripadajući komad mesa (Beef hammer, Tomahawk, Hanger steak, Heart steak, Oxtail, Porterhouse ili Prime rib)