×
×
Volim meso hamburgeri: 5 jedinstvenih recepata
Tematski recepti

Volim meso hamburgeri: 5 jedinstvenih recepata

Što se dogodi kad pet autora Volim meso portala dobije isti zadatak – napraviti vlastiti hamburger? Rezultat je pet vizija savršenog, domaćeg hamburgera!

Svih pet autora Volim meso portala dobilo je identični zadatak: Napraviti vlastiti, savršeni hamburger! Ali ne po tuđem receptu, nego koristeći svoju maštu, vještinu i svoje preference. Ovaj mali eksperiment još je jednom dokazao da su naši autori, svaki za sebe, izuzetno maštoviti i spremni za isprobavanje ukusnih novih kombinacija.

Od jednostavnog fast food jela kao što je hamburger, napravili su male kulinarske kreacije dostojne bilo kojeg restorana. Sve što vi trebate napraviti da bi uživali u njima je odabrati svojeg favorita, pratiti recept i baciti se na posao!

Tadeja Bjažević: “Špeksi” cheesburger

cheeseburger-sa-slaninom

Tadeja obožava kombinirati nove i tradicionalne metode (i okuse) u kuhinji. No, kad je riječ o hamburgerima, njezin favorit je klasičan, sočni “špeksi” cheeseburger.

Andrea Cukrov: Ljetni hamburger s tikvicama, ciklom i pršutom

ljetni-hamburger

Između domaćih, raženih peciva ovog hamburgera, Andrea je “ušuškala” okuse ljeta. Pljeskavica s tikvicama, domaći umak od rajčice i salata od mrkve i cikle. Idealno za kušanje u hladu!

Nevena Buljan: Orijentalni hamburger s chutneyjem od breskvi

orijentalno-hamburger

Nevena uživa u neobičnoj kombinaciji mesa i voća pa je takav i njezin hamburger. Sočne, slatke breskve osvježit će tradicionalno jelo kao što je hamburger.

Tamara Novaković: Hamburger s karmeliziranim lukom i plavim sirom

hamburger-karmelizirani-luk-plavi-sir

Tamara ima par trikova za pripremu odlične pljeskavice za hamburger, a jedan od njih je – dodavanje mljevenih krekera.

Darko Kontin: Hamburger sa 3 vrste mesa

hamburger-mesni-trio

U pljeskavici ovog burgera nalaze se dvije vrste mesa. Kao da to već samo po sebi nije odlično, Darko je dodao još jedno iznenađenje – pecivo s komadićima dimljenog hamburgera!